buatlah belian bersama rakan2 untuk menjimatkan kos

tuan-tuan/puan-puan yang berminat untuk membeli secara online dinasihatkan supaya membuat belian lebih daripada satu buku kerana kos penghantaran untuk satu buku ialah rm8. kalau beli lima buku kos posnya ialah sekitar rm8 juga.buatlah belian bersama rakan2 untuk menjimatkan kos. nak less 20% jadi ahli.saya tolong daftarkan.

Khamis, 28 April 2011

formula solat sempurna-ustaz zaharuddin abdul rahman

RM25.90
 sebuah buku hebat oleh penulis hebat.menerangkan cara2 solat yang dilakukan dalam masyarakat kita samada bersumberkan hadis ataupun tidak seperti cara meletakkan tangan ketika membaca al-fatihah samada diletakkan di dada, diantara pusat dan dada, di bawah pusat. perlu baca buku ini supaya jelas bagi kita samada apa yg kita dilakukan ada dalilnya atau tidak.

FORMULA SOLAT SEMPURNA ini menjelaskan kepada pembaca dengan pendekatan mudah dan mantap berkenaan cara menunaikan solat secara lebih sempurna iaitu dengan menggabungkan sunat-sunat semasa solat bersama rukun dan syaratnya.
Keistimewaan buku ini terletak pada kupasan ringkas dan padat hasil kajian mendalam daripada kitab-kitab turath silam dan kontemporari. Penulis membawakan nas-nas yang terbaik hasil ijtihad para ulama hadis silam dan semasa.
Aspek ini menjadikan ia sebuah buku yang amat sesuai buat semua lapisan masyarakat dan latar belakang, hingga mereka yang mempunyai kefahaman Syariah yang minimum juga mampu memahami ulasan di dalam buku ini dengan baik. Demikian juga mereka yang khusus dalam ilmu Syariah juga diyakini akan mendapat sesuatu yang menarik daripada buku ini. Kandungan buku ini disusun dalam bentuk menarik mengikut kronologi pergerakan solat dan kemudian disusuli dengan nas-nas warid daripada Nabi s.a.w. Seterusnya huraian amat berguna berkaitan khusyuk, masalah dan punca kehilangannya dewasa ini.


untuk membeli secara online klik sini   http://www.stormreaders.net/nProductCode=TBBK1048/zubaid72
atau secara offline call me at 0195782996-zubaidi-hanya di ipoh

Tiada ulasan:

Catat Ulasan